Qazyr.kz порталы
Пайдалы кеңестер

Тары ботқасы қалай әзірленеді?

Фото: freepik.com

Тарыны сұрыптап, шайып, су мөлдір болғанша ауыстырып, қолыңызбен үйкелеп жылы суға жуыңыз.
Жуылған жарманың үстіне су мен сүтті құйып, содан кейін 50- 60 минут пісіріңіз.
Қайнатылған ыстық тарыны ыстық күйінде елеуіштен өткізіңіз, қалған ыстық сүтті қосып, түйіршіктер қалмайтындай етіп қайта ұнтақтаңыз. Осыдан кейін ботқаны тағы да 2 минут бойы араластырып пісіріңіз.
Дайын ботқаға сары майды салып, жақсылап араластырыңыз.

Ұқсас жаңалықтар

Аш қарынға не жеуге болмайды?

Redaktor Site

Адамның мүшел жасы

Redaktor Site

Әңгіме: Уақтылы өмір сүр!

redaktor_qazyr

Пікір жазу

Qazyr.kz