Qazyr.kz порталы
Пайдалы кеңестер

Тары ботқасы қалай әзірленеді?

Фото: freepik.com

Тарыны сұрыптап, шайып, су мөлдір болғанша ауыстырып, қолыңызбен үйкелеп жылы суға жуыңыз.
Жуылған жарманың үстіне су мен сүтті құйып, содан кейін 50- 60 минут пісіріңіз.
Қайнатылған ыстық тарыны ыстық күйінде елеуіштен өткізіңіз, қалған ыстық сүтті қосып, түйіршіктер қалмайтындай етіп қайта ұнтақтаңыз. Осыдан кейін ботқаны тағы да 2 минут бойы араластырып пісіріңіз.
Дайын ботқаға сары майды салып, жақсылап араластырыңыз.

Ұқсас жаңалықтар

Сәбидің тісі тез шығу үшін не істеу керек?

Redaktor Site

Нәресте жақсы даму үшін ана не істеу керек?

Redaktor Site

ҚАРБЫЗ ДӘНІНІҢ ПАЙДАСЫ

redaktor_qazyr

Пікір жазу

Qazyr.kz