Qazyr.kz порталы
Пайдалы кеңестер

Гарнир күрішін қалай дайындайды?

Фото: freepik.com

Сұрыпталған және жуылған күрішті ыдыста қайнап тұрған суға немесе ет сорпасына салып, 20 минут ақырын пісіріңіз. Содан кейін арасында дәнді қасықпен төменнен жоғары қарай ақырын араластырып, майды қосып, пісіруді жалғастырыңыз. Күріш толығымен бөгіп, барлық суды бойына сіңіргенде, ботқасы бар ыдыстың қақпағын жауып, пешке 20-25 минутқа қойыңыз және оны гарнир ретінде пайдаланыңыз.

Ұқсас жаңалықтар

Тамақ өнімдеріне қойылатын гигиеналық талаптар

Redaktor Site

Терлей бересіз бе?

redaktor_qazyr

Қазақтың жетілері туралы не белгілі?

Redaktor Site

Пікір жазу

Qazyr.kz