Qazyr.kz
Qazyr.kz порталы
Пайдалы кеңестер

Гуляштың дайындалу жолы

Фото: freepik

Етті салмағы 20-30 г кесектерге бөліп, тұздайды, қуырады, ыстық сорпаны немесе суды құйып, томат пастасын қосып, дайын болғанға дейін бұқтырады (1,0…1,5 сағ). Осыдан соң қызыл пастан ерітіндісін, ұсақтап туралған пияз, бұршақты бұрыш қосып, тағы да 20.25минбойыдайынболғаншабұқтырады.Пісерден5 минутбұрын лавр жапырағын қосады. Гуляшқа қаймақ қосуға болады.
Ұсынарда, қызған табаққа гуляшпен бірге гарнирін салып, көк себеді. Гарнир — пісірілген немесе қуырылған картоп, пісірілген макарон, сусыма ботқа, бұқтырылған капуста жəне т.б.

Ұқсас жаңалықтар

Арқаны тік ұстау үшін не істеу керек?

redaktor_qazyr

Бесік құрылысы

Redaktor Site

Ағзаны тазалайтын тағамдар

redaktor_qazyr
Qazyr.kz

Пікір жазу

Qazyr.kz

Бұл веб-сайт тәжірибеңізді жақсарту үшін cookie файлдарын пайдаланады. Сізге бұл жақсы деп есептейміз, бірақ қаласаңыз, бас тартуыңызға болады. Қабылдау Толық оқу

Құпиялық және cookie файлдары саясаты