Qazyr.kz порталы
Пайдалы кеңестер

Гуляштың дайындалу жолы

Фото: freepik

Етті салмағы 20-30 г кесектерге бөліп, тұздайды, қуырады, ыстық сорпаны немесе суды құйып, томат пастасын қосып, дайын болғанға дейін бұқтырады (1,0…1,5 сағ). Осыдан соң қызыл пастан ерітіндісін, ұсақтап туралған пияз, бұршақты бұрыш қосып, тағы да 20.25минбойыдайынболғаншабұқтырады.Пісерден5 минутбұрын лавр жапырағын қосады. Гуляшқа қаймақ қосуға болады.
Ұсынарда, қызған табаққа гуляшпен бірге гарнирін салып, көк себеді. Гарнир — пісірілген немесе қуырылған картоп, пісірілген макарон, сусыма ботқа, бұқтырылған капуста жəне т.б.

Ұқсас жаңалықтар

Ер адамдарға арналған кеңес

redaktor_qazyr

Бірінші курс студентіне кеңес

redaktor_qazyr

Ұшақпен ұшатындар нені ескеру керек?

Redaktor Site

Пікір жазу

Qazyr.kz