Пайдалы кеңестер

Күріш ботқасын қалай дайындайды?

Фото: freepik.com

Күрішті сұрыптап, бірнеше рет шайып жуыңыз, кастрюлге салып, суық су құйыңыз және күрішті жұмсақ болғанша пісіріңіз (45-60 минут). Қайнағаннан кейін пісірген күріштен 1 стақаннан аспайтын қайнатпа қалатындай етіп су қосыңыз.

Пісірілген күрішті елеуіштен үгітіп өткізіп, ыстық, бірақ қайнатылмаған сүтті қосып, араластырыңыз және ешқандай түйір қалмау үшін оны қайтадан елеуіштен үгітіп өткізіңіз. Дайын ботқаға сары майды салып, жақсылап араластырыңыз.

Ұқсас жаңалықтар

Қай жұлдызнамадағы адамдар ренжігіш келеді?

redaktor_qazyr

Аллергиясы бар балалар қалай тамақтанғаны абзал?

Redaktor Site

Ыстықты қалай түсіруге болады?

redaktor_qazyr

Пікір жазу