Фото: freepik
Бифштекс. Дайындалған жартылай фабрикатқа тұз, бұрыш сеуіп, қуыру ыдысында екі жағын бірдей қуырады. Бифштексті ұсынудың бірнеше əдісі бар.
Бифштекс маймен. Ұсынудың алдында қызған ыдысқа бифштексті салып, жанына гарнир (ереже бойынша, картоптан фри, хрен сабағы) қойып, күрделі гарнирмен беруге болады. Бифштекске жасыл май салады.
Бифштекс жұмыртқамен (гамбургше). Бифштексті ұсынар алдында үстіне бір қуырылған жұмыртқа салып, қалғанын бұрынғысынша ұсынуға болады.
Бифштекс пиязбен (деревенядағыдай). Бифштексті ұсынар алдында сақиналап туралған пияз фри, қуырылып дөңгеленген картопты фри қосады (бифштекстің айналасына салынады), ет сөлін құяды.