Qazyr.kz порталы
Пайдалы кеңестер

Күріш ботқасын қалай дайындайды?

Фото: freepik.com

Күрішті сұрыптап, бірнеше рет шайып жуыңыз, кастрюлге салып, суық су құйыңыз және күрішті жұмсақ болғанша пісіріңіз (45-60 минут). Қайнағаннан кейін пісірген күріштен 1 стақаннан аспайтын қайнатпа қалатындай етіп су қосыңыз.

Пісірілген күрішті елеуіштен үгітіп өткізіп, ыстық, бірақ қайнатылмаған сүтті қосып, араластырыңыз және ешқандай түйір қалмау үшін оны қайтадан елеуіштен үгітіп өткізіңіз. Дайын ботқаға сары майды салып, жақсылап араластырыңыз.

Ұқсас жаңалықтар

Жаңғақтың адам ағзасына пайдасы мен зияндылығы

redaktor_qazyr

Сірке суын ас үйде пайдалану

redaktor_qazyr

Бала өзін қай кезде керексіз сезінеді?

Redaktor Site

Пікір жазу

Qazyr.kz