Qazyr.kz порталы
Пайдалы кеңестер

Күріш ботқасын қалай дайындайды?

Фото: freepik.com

Күрішті сұрыптап, бірнеше рет шайып жуыңыз, кастрюлге салып, суық су құйыңыз және күрішті жұмсақ болғанша пісіріңіз (45-60 минут). Қайнағаннан кейін пісірген күріштен 1 стақаннан аспайтын қайнатпа қалатындай етіп су қосыңыз.

Пісірілген күрішті елеуіштен үгітіп өткізіп, ыстық, бірақ қайнатылмаған сүтті қосып, араластырыңыз және ешқандай түйір қалмау үшін оны қайтадан елеуіштен үгітіп өткізіңіз. Дайын ботқаға сары майды салып, жақсылап араластырыңыз.

Ұқсас жаңалықтар

Еттің ағзаға пайдасы қандай?

Redaktor Site

Сарыағаш — Түркістан пойызының жүру кестесі

redaktor_qazyr

Қыздар үшін іш қату зиян дейді, оны қалай емдеуге болады?

redaktor_qazyr

Пікір жазу

Qazyr.kz