Qazyr.kz
Qazyr.kz порталы
Пайдалы кеңестер

Балықтан котлет дайындау жолы

Фото: freepik

Балық котлеті массасын котлет не домалатпа ет етіп пішіндейді, кепкен нанға аунатады, екі жағынан қызғылт қабыршақ пайда болғанша қуырады. (шамамен 8…10 мин бойы), пісіру пешінде не аралас булау пешінде 5 мин бойы дайын болғанша ұстайды.
Ұсынар кезінде қуырылған немесе қайнатылған картоп, картоп пюресі, пісірілген немесе бөктірілген көкөністер маймен, сусымалы қарақұмық ботқасымен гарнирлейді. Өнімдер еріген сары май құяды. Домалатпа етке томат тұздығын, негізгі қызыл, қаймақты не пияз қосылған қаймақпен құюға болады. Колетке томат не қаймақ тұздығын жеке ұсынуға болады не тұздықты котлет жанындағы тарелкемен беруге болады.

Ұқсас жаңалықтар

Ас үйге қажетті кеңестер

redaktor_qazyr

Теріге пайдалы дәрумендер

Redaktor Site

Ортаншы баланың ерекшегі қандай болады?

Redaktor Site
Qazyr.kz

Пікір жазу

Qazyr.kz

Бұл веб-сайт тәжірибеңізді жақсарту үшін cookie файлдарын пайдаланады. Сізге бұл жақсы деп есептейміз, бірақ қаласаңыз, бас тартуыңызға болады. Қабылдау Толық оқу

Құпиялық және cookie файлдары саясаты