Qazyr.kz порталы
Пайдалы кеңестер

Балықтан котлет дайындау жолы

Фото: freepik

Балық котлеті массасын котлет не домалатпа ет етіп пішіндейді, кепкен нанға аунатады, екі жағынан қызғылт қабыршақ пайда болғанша қуырады. (шамамен 8…10 мин бойы), пісіру пешінде не аралас булау пешінде 5 мин бойы дайын болғанша ұстайды.
Ұсынар кезінде қуырылған немесе қайнатылған картоп, картоп пюресі, пісірілген немесе бөктірілген көкөністер маймен, сусымалы қарақұмық ботқасымен гарнирлейді. Өнімдер еріген сары май құяды. Домалатпа етке томат тұздығын, негізгі қызыл, қаймақты не пияз қосылған қаймақпен құюға болады. Колетке томат не қаймақ тұздығын жеке ұсынуға болады не тұздықты котлет жанындағы тарелкемен беруге болады.

Ұқсас жаңалықтар

Чебурекиді қалай әзірлейді

redaktor_qazyr

Жараның жазылуын жылдамдату және инфекцияның алдын алу үшін не істеу керек?

redaktor_qazyr

Даналық сөздер

redaktor_qazyr

Пікір жазу

Qazyr.kz