Qazyr.kz порталы
Пайдалы кеңестер

Ет пюресінің дайындалу жолы

Фото: freepik.com

Етті (майлы емес сиыр, қой немесе жылқы еті) ағынды сумен жақсылап жуып, шандырлардан тазарту керек. Кішкене кесектерге бөліп турап, су құйып, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Салқындаған етті ет тартқыштан екі рет өткізіп, майда елеуіш арқылы үгітіп, содан соң сорпаны қосып, қайнау жағдайына дейін жеткізіңіз және өсімдік майын қосыңыз. Содан кейін бәрін мұқият араластырып, оттан алыңыз.

Ұқсас жаңалықтар

Өмірді өзгертетін ереже

Redaktor Site

Асқабақтың дәнегінің пайдасы

Redaktor Site

Неге жаңа киімді ең алдымен жуып кию керек?

redaktor_qazyr

Пікір жазу

Qazyr.kz