Qazyr.kz
Qazyr.kz порталы
Пайдалы кеңестер

Алма шырыны қалай дайындалады?

Фото: freepik.com

Дақтары жоқ жаңа піскен алмаларды жуып, үсінен қайнаған суды құйыңыз, қабығы мен тұқымын аршып, үккіштен өткізіңіз. Шырын сыққыш немесе стерильді дәке арқылы шырынды сығыңыз (шырынды дәке қалтаның үстінен тот баспайтын болат қасықпен немесе күміс немесе фаянс келсаппен басу арқылы сығылады).

Ұқсас жаңалықтар

Етті қуыру дәрежесі қандай болу керек?

Redaktor Site

Қалаған сомаңды жинаудың 25 жолы

redaktor_qazyr

Ақын туралы жаттау

redaktor_qazyr
Qazyr.kz

Пікір жазу

Qazyr.kz

Бұл веб-сайт тәжірибеңізді жақсарту үшін cookie файлдарын пайдаланады. Сізге бұл жақсы деп есептейміз, бірақ қаласаңыз, бас тартуыңызға болады. Қабылдау Толық оқу

Құпиялық және cookie файлдары саясаты